Hotelová reštaurácia

Bravčový kotlíkový guláš s čerstvým tatranským chlebom v najvyššie položenej reštaurácii na Slovensku je zážitkom sám o sebe. Ochutnali ho už mnohí a dostáva len tie najlepšie referencie! So širokou ponukou čerstvých jedál v Sliezskom dome začnete alebo ukončíte každý zaujímavý deň vo Vysokých Tatrách. Špeciality, ktoré naši kuchári pripravujú, sú vhodnou ponukou do prostredia Sliezskeho domu. Základom kuchyne sú tatranské suroviny a jedlá, ale vo výbere sa nebudete musieť obmedzovať.

Okrem dovolenky sa pri dobrom jedle môžete stretnúť s celými tímami a kolegami na tímbildingu alebo pozvite pod Gerlach vašich obchodných partnerov.

JEDÁLNY LÍSTOK

Priestory reštaurácie sa dajú vďaka zvukotesnej deliacej stene variabilne prispôsobiť, preto tu možno organizovať rôzne typy eventov – od menších posedení v rodinnom kruhu, cez svadby až po firemné akcie. Atmosféru útulného interiéru dotvárajú fotografie s tatranskou tematikou od horského vodcu Ladislava Janigu.

Ak ste si objednali ubytovanie s raňajkami a rozmýšľate nad dokúpením večere, objednajte si ju v daný deň na hotelovej recepcii za cenu 25 eur.

Večere sa podávajú buď formou švédskych stolov, formou štvor-chodového menu á la sous chef, alebo troj-chodového menu výberom z á la carte. Záleží na obsadenosti hotela. Á la Carte sa podáva do 17:00 hod., okrem Á la Carte je k dispozícii sezónne turistické menu, večere sa podávajú od 18:00 hod. 

Ak máte špeciálne gastronomické alebo diétne požiadavky, dajte nám vedieť o svojich predstavách. Radi vám pripravíme menu podľa vášho gusta.

Virtuálna prehliadka